fbpx

OVER ONS

Het verhaal van
Linea Ceramica

In 1988 begonnen wij ons bedrijf met renovatiewerken. Een paar jaar later richtten wij in 1992 de BVBA Zaccaria op, waarvan renovatiewerken en tegelverkoop de hoofdactiviteiten waren. Toen onze eerste winkel niet voldoende opslagruimte had, verhuisden wij in 2002 onze showroom, voegden onze kinderen zich bij ons bedrijf, werd de NV LINEA CERAMICA opgericht en breidde ons bedrijf zich uit met een totaal van 600m2 aan showroom en een totaal van 2000m2 aan depot. Hierdoor konden we onze producten gemakkelijker opslaan en direct uit Italië en Spanje bestellen zonder tussenpersonen in te hoeven schakelen.

In 2017 gingen wij het prachtige Batibouw-avontuur aan. Sinds het ontstaan van ons bedrijf hebben wij er altijd dezelfde werkfilosofie op nagehouden: een echte band met onze klanten creëren. Toen wij met ons bedrijf van start gingen, wilden wij altijd een bedrijf op menselijke schaal blijven.

tijdlijn

tijdlijn

STAY IN TOUCH

Abonneer u op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze evenementen, onze promoties of ons laatste nieuws.

© Linea Ceramica S.A. All rights reserved, 2019