fbpx

D I E N S T E N

BADKAMER

De badkamer is een privévertrek waar men zich kan ontspannen en waarvan de inrichting de afgelopen jaren volop in ontwikkeling is. Of het nu een Italiaanse douche, een bad of beide betreft, de comfortcriteria liggen steeds hoger en het begrip van welzijn staat centraal.

Onze interieurarchitecten ontwerpen samen met u het aangepaste concept en houden rekening met de technische uitvoerbaarheid en het budget.

KEUKEN

Elke keuken is verschillend: of u een open, dichte, moderne, rustieke, klassieke of hedendaagse keuken wilt, het moet vooral functioneel zijn.

Onze interieurarchitecten passen uw concept aan op basis van uw behoeften en criteria, hetzij esthetisch, functioneel of budgettair. Een keuken op maat laten maken betekent eerst een keuken laten maken, die nadien aangepast wordt aan uw behoeften.

DRESSINGRUIMTE

De dressingruimte is ook volop in ontwikkeling want deze beantwoordt aan hedendaagse behoeften van ruimte-optimalisatie. Veel bergruimte betekent vooral aangepaste indelingen. Wij kiezen samen de geschikte ruimte door specifieke bergruimtes in te richten voor kostuums, hemden, schoenen en andere.

Alle tinten en afwerkingen zijn beschikbaar, met of zonder spiegel, van de vloer tot het plafond of juist niet. Laat ons weten wat u wenst en wij brengen dit voor u in orde.

TEGELS

Onze tegels worden geselecteerd op basis van nauwkeurige kwaliteitscriteria. Wij beschikken over een volledig gamma dat ons ertoe in staat stelt om elk soort project te verwezenlijken.

De keuze wordt vaak gemaakt naargelang de kleur van de meubels, de materialen en het sanitair. We letten overigens niet alleen op de kleur van een tegel maar ook op de hele samenstelling van het project, dat bepaald wordt door de combinatie van verticale en horizontale kleuren.

STAY IN TOUCH

Abonneer u op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze evenementen, onze promoties of ons laatste nieuws.

© Linea Ceramica S.A. All rights reserved, 2019